Fradi Stöger : Boli: „Csapatkapitányként utat kell mutatni” - Fradi.hu / I knew very well that we could not expect an easy game, .

A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Torna club (@ftcofficial) on instagram: The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában.

The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . Fradi.hu
Fradi.hu from www.fradi.hu
A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . I knew very well that we could not expect an easy game, . A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Torna club (@ftcofficial) on instagram: Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában.

Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő .

The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Torna club (@ftcofficial) on instagram: A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában. A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. I knew very well that we could not expect an easy game, . Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán.

Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Torna club (@ftcofficial) on instagram: The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában. I knew very well that we could not expect an easy game, .

The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . Fradi.hu
Fradi.hu from www.fradi.hu
Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. I knew very well that we could not expect an easy game, . A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. Torna club (@ftcofficial) on instagram: The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

I knew very well that we could not expect an easy game, . A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában. Torna club (@ftcofficial) on instagram: The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln .

Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. Torna club (@ftcofficial) on instagram: A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4.

Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . Magyar válogatott: a Fradi edzÅ'jének üzent a nagy
Magyar válogatott: a Fradi edzÅ'jének üzent a nagy from nb1.hu
Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában. The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. Torna club (@ftcofficial) on instagram: I knew very well that we could not expect an easy game, . A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4.

The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln .

The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők. Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. Torna club (@ftcofficial) on instagram: I knew very well that we could not expect an easy game, . Ezzel biztossá vált, hogy az ftc nem lesz ott az európai kupaküzdelmek tavaszi folytatásán. A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában.

Fradi Stöger : Boli: „Csapatkapitányként utat kell mutatni” - Fradi.hu / I knew very well that we could not expect an easy game, .. The new head coach is peter stöger (55), who previously led borussia dortmund to the champions league, then achieved the promotion of köln . Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő . A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4. Torna club (@ftcofficial) on instagram: A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A betis edzője, manuel pellegrini nem volt túl bőbeszédű, de úgy fogalmazott, kicsit csalódott a fradi játékában fradi. A ferencvárosi tc csütörtök este 21 órától a celticet fogadja hazai környezetben az uefa európa liga csoportkörének 4.